GSD Eğitim Vakfı Bahçelievler İlkokulu

Vizyon: GSD Eğitim Vakfı Bahçelievler İlkokulu olarak; Yapılacak faaliyetlerle sürekli değişen ve gelişen ortamı takip edilen, yaşam boyu öğrenmeyi kendine amaç edinmiş, bilim – kültür – sanat ve eğitim alanında bilgi üretebilen, düşünce ve eylemde bağımsız bir anlayış getirebilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: GSD Eğitim Vakfı Bahçelievler İlkokulu olarak; En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinci ile öğrencilerimizi, 21. yüzyılın çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesini seven, kendisi ile barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler: İlçe bazında düzenlenen tüm sportif etkinliklere katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: İlçe bazında düzenlenen tüm bilimsel etkinliklere katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: Harezmi Eğitim Modeli Projesi uygulanmaktadır. E-Twinning Projesi uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yok
Diğer Hususlar: Okulumuz Eğitim ve Öğretimde Bahçelievler İlçesinde bir markadır.

Telefon - 0212 451 2684

WEB - https://gsd-ilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kocasinan Merkez Mh. Karadeniz Cd. No 4/8 Bahçelievler İstanbul

Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim

Yerleşim Yeri - Kocasinan Mahallesi Yüzölçümü: 1.964.946 Nüfusu: 45.747 İstanbul, Bahçelievler ilçesinin en eski yerleşim birimlerinden biridir. Mahmutbey Caddesi üzerinde bulunan semt, çeşitli zamanlarda köy, belde, kasaba niteliği kazanmış ve en son 1992 de Bahçelievler ilçe olunca Bahçelievler Belediyesine dahil edilmiştir.

Adres - Kocasinan Merkez Mh. Karadeniz Cd. No 4/8 Bahçelievler İstanbul

Ulaşım : 97 Beyazıt - Güneşli 98A Bakırköy - Güneşli 98M Bakırköy - İstoç 78ZB Zeytinburnu Metro - İkitelli Başakşehir 4. etap otobüsleri kullanılarak Üçevler durağında (Çetinkaya) inerek ya da Kocasinan merkez mah.-Soğanlı-Siyavuşpaşa-Yayla-İncirli Bakırköy-Mahmutbey Bakırköy-Güneşli Bakırköy-İkitelli Bakırköy-İstoç Topkapı-Güngören-Haznedar-Mezbaha yolu Bahçelievler Metro-Soğanlı-Yayla-Mezbaha yolu minibüs hatlarını kullanarak okula ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1,5 km